2019.01.30. Partnertalálkozó a József Attila Színházban

Rendhagyó eseményre volt hivatalos a NENESZ Elnöksége. A József Attila Színházzal évek óta szoros kapcsolatot ápoló egyesület képviseletében Szántó Edina Anna elnök és dr. Herczeg Krisztián alelnök vett részt a színház partnertalálkozóján. A remek hangulatú eseményen volt lehetőség kicsit “szakmázni”, szóba kerültek aktuális tervek és egészen távoli álmok is.

Nemcsák Károly, a színház igazgatója és a NENESZ aktív és elkötelezett támogatója röviden bemutatta az általa vezetett intézményt és az is kiderült, hogy néhány éven belül talán már egy jóval nagyobb, modernebb és technikailag jobban felszerelt épületben láthatják vendégül a közönséget. Az este a színfalak mögött folytatódott, ahol a résztvevők számos kulisszatitkot tudhattak meg, álhattak a színpadon és még a stúdió színpadot is birtokba vehették.

A kulisszák mögött, ahol csoda születik minden nap.

 

A résztvevők ezután hivatalosak voltak a Lucifer Show-ra. A zenés történelmi dráma végén szűnni nem akaró taps jelezte, hogy kortól, nemtől függetlenül mindenki számára meghatározó élmény volt a bő két órás virtuális XX. századi séta, amit a nagyszerű színészek segítségével tehetett meg a közönség. A szimbolikus jelenetekben bővelkedő darab alatt mindenki egy kicsit más szemüvegen keresztül nézhetett vissza arra a történelmi időszakra, amelyről mindannyiunknak van valamilyen képe, emléke. Az erős dramaturgia és a kiforrott jelentek segítségével a közönség egy igazán egyedi darabot nézhetett végig.

Lucifer show – a történelmi X faktor

 

A partnertalálkozó résztvevőinek szakmai diskurzusa az előadás végén tovább folytatódott a színész büfében. A NENESZ elnökségének tagjai még itt is remek ötleteket adtak és kaptak, összességében tehát egy nagyon fontos este résztvevői lehettek, amely minden bizonnyal hozzá fog járulni az egyesület további sikereihez.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!