“Emberségesnek maradni” prózaíró pályázat 2018 LEZÁRULT

TELJES PÁLYÁZATI ANYAG LETÖLTÉSE…ITT

Az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítvány és a Nenesz egyesület nyílt pályázatot hirdet „Emberségesnek maradni” címmel prózai alkotások létrehozására.

Az alkotások témája:

Az alkotó kifejezheti életének állomásait, annak egy bizonyos történését, kapcsolatainak, életkörülményeinek alakulását, ahol megmutatkozott az „EMBERSÉG” akár irányába, akár az ő közreműködésével mások irányába. Kifejezheti, hogy mit jelent számára az „EMBERSÉG”, akár egy jó történet bemutatásával elmondhatja véleményét, melyet érdemesnek tart ebben a műfajban a közönségnek elmesélni.

“A sport (gyógyító) ereje” pályázat 2018 - LEZÁRULT

TELJES PÁLYÁZATI ANYAG LETÖLTÉSE…ITT

A Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért egyesület (továbbiakban: NENESZ egyesület) és a Reménysziget Sportegyesület közösen nyílt pályázatot hirdet „A sport (gyógyító) ereje” címmel alkotások létrehozására.

 

Az alkotások témája:

Miért fontos a sport a gyermekvédelmi, illetve a szociális területen ellátottak számára? Milyen segítséget tud adni a nevelőknek, ápolóknak, gondozóknak, illetve az ellátottaknak a sport „ereje”?

Javasolt témakörök: a kognitív hanyatlás megelőzése, szorongás csökkentése, memóriafejlesztés, segítség a függőségektől való megszabadulásban, önbizalom építése, stressz-csökkentés, agyi tevékenység fokozása, diabétesz megelőzése, kolorektális daganatok kialakulásának megelőzése, immunrendszer erősítése, (boldogság)hormonok termelődésének elősegítése, hiperaktivitás kezelése, szexuális életre gyakorolt pozitív hatások, alvászavarok kezelése.

Szívesen várunk pozitív, tanulságos esszéket, szakmai értekezéseket, melyek fókuszában a sport, mint jótékony erő szerepel.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!