Meghívó MTK Budapest – Kisvárda Master Good

 

Meghívó MTK Budapest – Kisvárda Master Good

A NENESZ egyesület és az MTK Budapest labdarúgó klub vezetősége, szakmai stábja és játékosai szeretettel meghívják Önöket a 2020-2021-es bajnoki évad soron következő  hazai mérkőzésére, 2020. október 24. (szombat) 14.45 órai kezdettel az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

A csapat a Kisvárda Master Good együttesét fogadja.

 

Az MTK Budapest csapata a Kisvárda Master Good együttesét fogadja.

Ez lesz a két csapat mindössze negyedik első osztályú bajnokija, sőt, alacsonyabb osztályokban sincs túl nagy múltja a párharcnak. Korábban két NB II-es találkozón csapott össze a két klub.

Az MTK Budapest csapatának jó lehetőség lehet ez a mérkőzés, hogy szépítse a mutatóit a Kisvárda ellen. Eddig ugyanis az összes, egymás ellen lejátszott bajnokit a várdai klub nyerte meg. Az NB II-ben, 2017 őszén Kisvárdán 1-0-ra győzött a szabolcsi együttes, majd a tavaszi visszavágón 3-2-re. Az élvonalban pedig háromszor is 1-0-ra nyert a kelet-magyarországi klub: előbb az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018 szeptemberében Vári találatával, majd decemberben Kisvárdán Ilic góljával, míg 2019 tavaszán Horváth döntött szintén a kék-fehérek stadionjában.

Mindezek függvényében érdekesnek ígérkezik tehát, hogy a két klub eddig egyoldalú párharca hogyan folytatódik, az MTK Budapest csapat értelemszerűen szeretné végre megtörni a rossz sorozatot.

A programra csoportosan vagy egyénileg is lehet jelentkezni, amelyre a nevelőket, pedagógusokat is szeretettel várjuk.

A mérkőzésre a jegyigényeket 2020. október 21. (szerda) 10:00 óráig várjuk az alábbi regisztrációs linkre kattintva, az űrlap kitöltésével.

MTK-KISVÁRDA MASTER GOOD mérkőzés

https://forms.gle/9qyY91SMar68Qmzq8

A belépőjegyeket ezután e-mailben fogjuk  megküldeni, e-ticket formájában.

Szeretettel várjuk az Érdeklődőket!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
https://goo.gl/maps/SNiSwJui4C1wDvhL9